Tartalmi részvétel és megjelenés!

Márkaismertség? Hírnév?

Az emberek szeretik a jó híreket!

Agrár cikkek

Cikkek, posztok

Kerülj kapcsolatba az Agroinform közönségével! A tartalommarketing folyamatos változása mellett a PR cikk továbbra is kiemelten fontos eszköz a kommunikációban. Kiváló bizalomépítésre, márkaépítésre: hiszünk abban, hogy az egyik legjobb médiafelület a termék, szolgáltatás, vállalkozás ismertségének és elismertségének növelésében!

Segíthetünk? Örömmel vállaljuk!

Termékedről esettanulmányt, interjút vagy akár eseményedről tudósítást készítsünk! Szerkesztőségi kollégáink elérhetőek a keleti és nyugati országrészben, és Budapesten is.

Cikkben megjelenítve ezek olyan eszközök, amikkel rugalmasan és külön költség nélkül tudja növelni cikkének hatékonyságát.

A különböző böngészőkre és mobil eszközökre egyaránt. Cikked posztoljuk a népszerű Agroinform Facebook oldalunkon is!

A közös munka után azonnal közöljük veled az elért számokat, ami nemcsak az eredmények optimalizálása miatt fontos, de azért is, hogy lásd, érdemes volt-e együttműködni velünk.

Illetve Facebook oldaladon, hírlevelében is – és tedd közzé az Agroinform Facebook csoportjában is!

A PR cikk 8x több megjelenést kap a szerkesztőségi tartalmakhoz képest

Hírlevél

Miért válaszd a hírlevelet? Mert ez a gazdálkodók leggyakrabban használt szakmai információs eszköze az AgroStratéga kutatása szerint.** Hiszen a gazdák is elfoglaltak.

**Információszerzés és Döntéstámogatás az Agráriumban, Piackutatási jelentés, Agrostratéga 2021.

Releváns feliratkozók

Az Agroinformnál elkötelezettek vagyunk abban, hogy csak azoknak küldjünk hírlevelet, akik hozzájárulásukat adták ehhez. Hírlevelünkben friss híreket, cikkeket, programokat talál – minden nap.

Hírlevél mezőgazdaság

Push notification

Push notification

Ajánlatkérés