Online streaming
koncepciók és lehetőségek

Mi az a streaming?

Az online közvetítés vagy streaming videók továbbításához használt információtechnológia megoldások összessége.Ugyan sokan azt gondolják, hogy az élő videót hívjuk streamingnek, de valójában ez egy gyűjtőfogalom. Ma már bárki streamelhet a nagy szolgáltatók által ingyen nyújtott felületeken (Youtube, Facebook, stb.) egy webkamera segítségével. Ezeket a megoldásokat viszont nem ajánljuk céges céljaid eléréséhez. Ha profi adást szeretnél közvetíteni, profi háttérre lesz szükséged! Streaming szolgáltatásunk keretein belül nálunk nem egy platformot kapsz, hanem egy teljes videós infrastruktúrát. Ebbe beletartozik az operatőr, a kamerák, a rendező, a szövegkönyvek elkészítése, és sok egyéb apróság amire csak szükséged lehet. Persze lehet te csak egy üzleti interjút szeretnél közvetíteni az interneten. Ilyen és ehhez hasonló egyszerűbb megoldásaink is vannak. Vedd fel velünk a kapcsolatot, derítsük ki mire van pontosan szükséged!
Streaming szolgáltatás

Közvetítés

A közvetítésbe korábban felvett videókat is be tudunk játszani. Emelett ha egy előadó nem tud jelen lenni, élőben be tudjuk kapcsolni az adásba.

Az adásban egyszerre több kameraképet is meg tudunk jeleníteni. Ugyanúgy az előadót és a PPT-jét is egy időben, ha erre lenne igényed.

Fix kameráink mellett mozgóoperatőrrel is dolgozunk. Így az adás még mozgalmasabb és izgalmasabb lesz a nézők számára.

Szuperközeli előadói képet több kameraszögből is biztosítunk. Emellett  a konferenciáról, több előadóról, kerekasztalbeszélgetésről, rendezvény helyszínéről teljes képet (totál) is tudunk közvetíteni.

A közvetítésekhez kapcsolódva vetítéstechnikát is biztosítunk. Pl: az előadó prezentációja, videója a közvetítésbe bejátszva, helyszínen vetítve. Ezek mellett lehetőség van kontrollmonitor, visszaszámláló biztosítására is.

Számunkra nagyon fontos, hogy minden előadó megfelelően látszódjon a felvételeken. A beszélők megvilágítását kisebb és nagyobb rendezvényteremben is sikeresen megoldjuk.

Live stream studio

Látogass el Zugló szívében található live stream stúdiónkba!

A helyszínt, a technikai hátteret, és a szakértelmet kollégáink biztosítják.
Profi kollégáink külső helyszíneken, nagy volumenű rendezvények közvetítését is örömmel vállalják.

reklámfilm készítés

Élő bejelentkezés

A cégek életében gyakran előfordul, hogy olyan bejelentést tesznek, ami sok, vagy akár az összes kollégát érinti. Nálunk lehetőség van egykamerás bejelentkezésre is, hogy üzenetedet profi módon közvetítsd. Ezek időtartalma lehet 5-10 perc, vagy akár 1 egész óra. A mikrofont, világitást, szakmai hátteret és a helyszínt stúdiónk biztosítja.

Koncepció kialakítása

A megrendelők gyakran még csak ismerkednek a stream világával, így kellő tapasztalat nélkül akár hibázhatnak is. Kollégáink sokéves tapasztalattal és rengeteg sikeres közvetítéssel a hátuk mögött segítenek a koncepció kialakításában. Ami egy offline rendezvény esetén megengedett pl: előadó váltás, az egy streamet akár tönkre is tehet. Ilyen és ehhez hasonló helyzeteket is tudunk kezelni. Tudjuk, hogy mitől válik egy forgatókönyv izgalmassá, és hogyan tartsuk fent az érdeklődést. A szervezésbe már a kezdetektől be tudunk csatlakozni, így akár az előadók felkérésében is segítünk. A közvetítés grafikai megjelenésében tartalomkészítői és gyártói oldalon is rendelkezésre állnak kollégáink.

Médiamegjelenés

Médiafelületeink kiváló lehetőséget biztosítanak a releváns  tömegek eléréséhez. Social csatornáikon, agrárportálunkon, hírleveleinkben már a kezdetektől reklámozni tudjuk a közvetítést.

Amikor az adás zajlik, azt Facebook oldalunkon és az agroinform.hu-n is tudjuk közvetíteni.

Megrendelői kérésre később átadjuk a rögzített, vágott, hibáktól mentes anyagot, így a megrendelő tovább használhatja azt üzleti céljai eléréséhez.

AJÁNLATKÉRÉS

Szomor Máté

+36 30 790 0177