Ahogy a mezőgazdaság sok újdonsága, úgy az Agroinform.hu is az OMÉK-on mutatkozott be. Ennek már tíz éve. Az azóta eltelt időszakban rengeteg dologra lehetünk büszkék: már 2015 tavaszán elértük a havi 1 milliós látogatást, Apróhirdetés és Géppiac oldalunk sosem álmodott számban nyújt ma is mezőgazdasági ajánlatokat. 

Mindezek mellett híreinkre és szakmai cikkeinkre is kiemelt gondot fordítunk, egyre több és értékesebb információval igyekszünk meghálálni látogatóink figyelmét. Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük partnereink és olvasóink elégedettsége érdekében: aktívan jelen vagyunk mobilon is, egyedülálló szolgáltatásainkkal – kiemelve a költség-összehasonlító webalkalmazásunkat, növényvédő szer keresőnket és talajvizsgálat kalkulátorunkat – pedig a gazdálkodókat segítjük versenyképességük növelésében.

Igazi büszkeségünk lett Fórumunk, ahol kitartó és lelkes közösséget alkotnak a gazdák, megosztva egymással a mindennapi munka örömét és bosszúságát.Célunk, hogy olvasóink mellett hirdetői partnereinket is minél magasabb színvonalon szolgájuk ki, trendteremtő hirdetési környezetet biztosítva számukra, hogy minél inkább elérjék a számukra releváns célcsoportot. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük és bővítjük partner-megjelenési lehetőségek körét.

A digitális médiapiac elvárásaihoz és rohamos fejlődéséhez igazodva banner felületeinket mobilra optimalizáltuk és új layer alapú felületet is bevezettünk. Továbbá 2016-ban új mobil applikációval lépünk piacra.